Anja Helmink - Het geheim van de bakker

Diversen / Broodbakkers


Van Friese dúmkes tot Limburgse vlaai.
Achttien bakkers geven hun geheimen prijs en vertellen samen het verhaal van de rijke bakkershistorie in Nederland.

In dit boek zijn kleine dorpsbakkers te vinden, maar ook grote bakkersbedrijven.
Deze variatie zorgt voor een mooie dwarsdoorsnede van de vele soorten bakkers in Nederland.

De veelzijdigheid wordt versterkt door de streekgerelateerde verhalen.
Zo is er bijvoorbeeld het verhaal over de herkomst van het saffraanbrood in Zeeland en van de cranberries op het eiland Terschelling.


Het boek bevat bovendien een dertigtal originele recepten van de heerlijkste brood- en banketproducten. 

Deze zijn afkomstig van de bakkers zelf en klaar voor thuisgebruik.

Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.

De essentiële cookies zijn essentieel voor de veilige en correcte werking van onze website en het registratieproces.
Functionele cookies onthouden jouw voorkeuren voor onze website en maken het mogelijk deze aan te passen.
Prestatiecookies controleren de prestaties van onze website.
Marketing cookies stellen ons in staat de prestaties van onze website te meten en te analyseren.